Rijverenging & Ponyclub Hengelo Gld

Voorjaarsonderlinge '15 Rv en PC

29 maart 2015
Ondanks de slechte weervoorspellingen, bleef het bijna de gehele morgen "droog" en kon de dressuur gewoon doorgaan. Het was een gezellige ochtend met mooie sportieve resultaten.

Bij de Ponyclub ging in de klasse B de 1e prijs naar Benthe Reulink en in de gecombineerde rubriek L-M won Tessa Bouwmeister. Tessa won daarmee ook de dressuurwisselbeker.

Bij de Rijvereniging was de 1e prijs voor Laura Fielt. Iedereen gefeliciteerd met jullie prestaties!

Clubkampioenen RV en PC najaar '14

26 oktober 2014
Het clubkampioenschap werd dit keer georganiseerd met leden van Rijverening en Ponyclub Hengelo. Het was een leuke dag, met prachtig weer en mooie dressuurproeven en springparcoursen. 

Clubkampioen PC dressuur en springen Evelien van Heuven.
Clubkampioen RV dressuur en springen Jiske Wellink. 

Ponykamp '14

22 tm 25 aug 2014
Het jaarlijkse ponykamp heeft dit jaar plaatsgevonden op de terreinen van de familie Bastiaanse in Hengelo gld. Het was een gezellige boel. Alle dagen hebben de meiden paardgereden. Dressuur, springen, crossen en schriktraining stond er op het programma.

Nieuwe Instructie

We zijn heel blij dat we een nieuwe instructeur hebben gevonden. Vanaf 1 juni 2014 worden de lessen verzorgd door Jan Oortveld.

Jan Oortveld is allround instructeur (dressuur en springen) en ook bevoegd om eventing lessen te geven. Misschien leuk om eens op zijn website te kijken: www.dalwhinnie.nl

Clubkampioenen PC voorjaar '14

Clubkampioen dressuur Nicole Elizen
Clubkampioen springen Anne Bulten


Clubkampioenen PC voorjaar '13

Clubkampioen dressuur: Nicole Elizen met Faye. 
Clubkampioen springen: Anne Bulten met Hunter.

PC Kringkampioenen 2012

29 december 2012
Quinty Vossers werd, nadat ze een eerste plaats behaald had tijdens de laatste selectiewerd in Didam, uitgeroepen tot kringkampioen in de klasse L2-C

Anne Bulten werd met haar pony Romy ook kringkampioen, maar dan in de klasse M1-DE. Beide meiden mogen nu starten op de Regiokampioenschappen op 16 februari 2013.
In de klasse M2 staat Anique Mengerink met Jersey als reserve voor de startlijst voor dit kampioenschap.

Clubkampioenen PC najaar '12

Clubkampioen dressuur Fabienne Rouwenhorst
 Clubkampioen springen Mellany Schiphorst


Clubkampioenen PC voorjaar '12

15 april 2012
Clubkampioen dresuur Quinty Vossers met Bibi
Clubkampioen springen Lisa Keita met Prince.

Regiokampioenschappen pony's '12

11 februari 2012
Quinty Vossers reed in Hierden met Bibi naar een mooie 4e prijs in de klasse B. Lotte Makkink mocht in Ermelo rijden met Sensi in de klasse L1. Helaas viel ze buiten de prijzen. 

PC Kringkampioenen '12

Quinty Vossers met Bibi is kringkampioen van Kring Oude IJssel geworden in de klasse B-C. Lotte Makkink werd ook kringkampioen maar dan in de klasse L1-D/E. Beide hebben zich hierdoor geplaatst voor het Geldersekampioenschap op 11 februari 2012.
Isabel ten Boom met Noa (L1-D/E), Anne Bulten met Hunter (M1-D/E) en Anique Mengerink met Happy (M1-D/E) staan reserve in hun klasses. 


Clubkampioenen PC najaar '11 

23 oktober 2011
Clubkampioen dressuur Fabienne Rouwenhorst (Anoek)
 Clubkampioen springen Tessa Bouwmeister met Lady.

PC 4-tal zesde op Hippiade

17 sept 2011
Na een 3e plaats op de regiokampioenschappen mocht ons 4-tal naar de Hippiade in Kootwijk. 

Het viertal bestaande uit Marieke Driesen (Yasmine), Merel Reindsen (Sharie), Marlies Hietbrink (Baron), Anne Bulten (Hunter) en Rozeliek Hendriks (Kelly) heeft daar een mooie 6e plaats weten te behalen.