Rijverenging & Ponyclub Hengelo Gld

Ize met Charley kampioen L1!

Ize Herwers vormt nog niet zo heel erg lang een combinatie met Charley en nu al mochten zij rijden op de regiokampioenschappen in Nunspeet. En dat ging super goed, want ze zijn kampioen geworden van regio Gelderland en Flevoland in de klasse L1. Hartstikke knap natuurlijk en nu mogen ze ook naar de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo!

Daarnaast reden Maud van Walstijn en Ize met haar andere pony in respectievelijk de klasse Z2 en L2 mooie proeven op dit kampioenschap.

Ponykamp 2018

Het was weer een feestje het pony- en paardenkamp van dit jaar. De uitvalsbasis voor mooie buitenritten, gezellige activiteiten en interessante uitjes was de Meulenbrugg in Vorden.

Bruiloft Laura & Patrick

28 september 2018

Leden en paarden waren vandaag netjes aangekleed en opgedoft voor de bruiloft van Laura & Patrick. Wat was dat leuk!

Laura & Patrick, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Wat zagen jullie er geweldig mooi uit op deze prachtige dag en avond! Wij wensen jullie veel liefde, plezier en geluk toe!

Ize Reservekampioen

5 augustus 2017
Ize Herwers met Bizarro Bonito reservekampioen B-dressuur bij de regiokampioenschappen 2017 in Wezep.
Wauw wat een prestaties! Gefeliciteerd Ize met het behalen van een geweldige 2 plaats in de B-dressuur met Bizarro Bonito tijdens de regiokampioenschappen in Wezep. Ze behaalde daarmee ook een startbewijs voor het NK! 🎉Ook Maud startte met haar pony's en behaalde daarmee een 6e en 7e plaats in de M1 en M2 dressuur.

Maud Kringkampioen

Maandag 5 juni 2017


Maud Van Walstijn en Don Diego zijn kringkampioen in de klasse M1/DE! 🎈🎉💐 Wat een toppers, gefeliciteerd!!!

Oefendressuur

27 april 2017

Als voorbereiding op het outdoorseizoen kon er vandaag onder leiding van ZZ-L jurylid en trainer Lies Bastiaanse proefgericht getraind worden op het verenigingsterrein. Wedstrijdomstandigheden werden nagebootst door een proef te rijden in een officiele wedstrijdbaan.

Zaterdag 11 maart 2017

Maud Van Walstijn wordt 2e en 7e op de Indoorkampioenschappen 2017 in Ermelo.

De 2e prijs verdiende ze met Igor in de klasse L2-cat C. Wat was het spannend en wat was het verschil met de nummer 1 klein.
7e werd ze met Memory in de klasse L2- cat D/E. Wat een ontzettend knappe prestaties Maud, gefeliciteerd!

Maud kampioen

28 januari 2017

Op de regiokampioenschappen is Maud van Walstijn vandaag Kampioen en reservekampioen geworden! Dat deed ze met haar pony's Igor (klasse L2-C) en Memory (klasse L2-DE). Hierdoor is zij ook met beide pony's afgevaardigd naar de Nederlandse Kampioenschappen.
Robbin haar pony was helaas erg onder de indruk van de entourage en daardoor kon zij jammergenoeg niet de proef neerzetten waar ze op gehoopt had.
Maud van Walstijn met Igor

Eindejaarsactie

December 2016
Zoals inmiddels traditie is geworden maken onze leden met Kerst mooie kerststukken en kransen. Deze worden oa op een kerstmarkt verkocht. Op oudjaarsdag gaan we met zijn allen aan de slag om een heleboel heerlijke oliebollen te bakken.
Ook dit jaar hebben deze acties een mooi bedrag voor onze clubkas opgeleverd.
Dank aan alle leden en iedereen die onze actie gesteund heeft!

Selecties

December 2016
De afgelopen maanden hebben de selectie plaatsgevonden voor de regiokampioenschappen (28 januari voor pony's). Maud van Walstijn is indoor kringkampioen geworden met haar pony Igor (L2 dress cat C). Met Memory heeft ze zich als 2e gekwalificeerd voor de kampioenschappen (L2 dress cat D/E) Ook Robbin Bouwmeister heeft zich met haar pony Elsa geplaatst (B-dres cat D/E)
Gefeliciteerd meiden en succes bij de kampioenschappen!

Y-Sign Reclame

22 november 2016
Heel erg blij zijn we met onze nieuwe spandoeken. Ter ere van de fusie van Rijvereniging en Ponyclub hebben we een nieuw logo.
Dank je wel Y-sign Reclame voor het beschikbaar stellen van deze mooie spandoeken!
Nieuw spandoen beschikbaar gesteld door Y-Sign

NajaarsConcours

24 en 25 september
Prachtig weer en mooie sport tijdens ons concours. 2 dagen dressuurrubrieken voor pony's en paarden van de klasse BB tot en met de M2. Onze sponsoren hebben prachtige prijzen ter beschikking gesteld, daar zijn we heel erg blij mee!

Schoonmaak

18 september 2016
Vele handen (en handige machines) maken licht werk! In no time lag gisteren het verenigingsterrein aan de Banninkstraat er weer netjes bij! Helemaal klaar voor de dressuurwedstrijd aankomend weekend.

Regiokampioenschappen

12 en 13 september 2016
Dit weekend zijn de regiokampioenschappen paarden verreden in Rekken. Tessa Bouwmeister kwam met haar paard Samiro in actie in de klasse L1. Na de eerste proef op vrijdag zat ze bij de laatste 20 en mocht ze op zaterdag nog een keer starten. Een hele knappe prestatie van deze jonge amazone.
Het 4-tal bestaande uit Laura, Carole, Fanny, Evelien en Sanne en met Lies als commandant kwamen op zaterdag in actie. De proef die ze neerzetten was helaas net niet voldoende voor plaatsing voor de Hippiade.

Uit!

27 en 28 augustus 2016
Een weekendje weg met de dames naar de Wildenborcherhof in Vorden; heerlijk met de paarden door de bossen rijden, lekker eten en veel gezelligheid! Kortom duidelijk voor herhaling vatbaar, we hebben genoten.

Mooie prestaties

8 augustus 2016
Nadat Maud met haar beide pony's kringkampioen was geworden zette ze ook op de regiokampioenschappen een mooie prestatie neer. Ze werd 2e in de B-dressuur. Daarnaast is Maud met Igor ook nog 4e geworden in de L1-dressuur. Mellany Schiphorst reed met Iris naar een 13e lpaats in het L-springen. Goed gedaan meiden, gefeliciteerd!

fuseren

februari 2016
Na een paar jaar intensief te hebben samengewerkt hebben de leden van Ponyclub en Rijvereniging ingestemd met het voorstel om te fuseren. In de komende periode zal het bestuur hier een invulling aan gaan geven.