Rijverenging & Ponyclub Hengelo Gld

Instructie

De lessen van de jeugdleden zijn op maandagavond en de lessen voor volwassenen op dinsdagavond.
We vinden afwisseling in de training belangrijk en bieden daarom dressuur- en springlessen aan met af en toe mogelijkheid voor een crosstraining.

De lessen voJan Oortveldor jeugdleden worden gegeven door Jan Oortveld. Hij is allround instructeur (dressuur en springen) en ook bevoegd om eventing lessen te geven. www.dalwhinnie.nl.

Lies Bastiaanse met BubbleDe lessen voor volwassenen worden verzorgd door Lies Bastiaanse. Zij is naast volledig gediplomeerd instructeur, ook jurylid tot en met de klasse ZZ-Licht. www.liesbastiaanse.nl

Accomodatie

Het terrein van Rijvereniging en Ponyclub Hengelo Gld kun je vinden aan de Banninkstraat 28A te Hengelo Gld naast Garage Wassink. Het terrein bestaat uit een hoofdterrein en een springring (beide zandbanen). Hier worden de lessen van april tot en met oktober gehouden. Daarnaast hebben we de beschikking over een naastgelegen weide.

In de kantine wordt voor de begeleiders en bezoekers koffie en thee geschonken. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

In de wintermaanden worden de verenigingslessen gehouden bij Stal Seren aan de Schuttestraat in Vorden.

Lid worden?

Heb je interesse om lid te worden van onze vereniging? Langskomen op een van onze lesavonden kan natuurlijk altijd, maar ook het volgen van 3 gratis proeflessen (in een aaneengesloten periode) is mogelijk. Neem voor meer informatie of het afspreken van een proefles vrijblijvend contact met ons op.
4-tal tijdens regiokampioenschappen